Tarla Fasulyesi Proteini (organik ve konvansiyonel)
Bakla proteini konsantresi, acılaştırıcıdan arındırılmış, glütensiz, vegan, Almanya'da üretilmiştir.
Bakla proteini, acılaştırıcıdan arındırılmıştır.
Bakla, temiz bakla, favabohne, kalın fasulye, at fasulyesi, hayvan fasulyesi, faber fasulyesi olarak bilinir. Acılaştırıcıdan arındırılmış bakla proteini, açık beyaz renkte olup, ayrıca fonksiyonel özelliklere ve yüksek lif içeriğine sahiptir.
Menşei ülkeleri: İtalya, Yunanistan, Fransa
Tüm protein unları için uygulamalar:
- Unlu mamuller
- Süt alternatifleri
- Et alternatifleri
- Balık alternatifleri
- Makarna ürünleri
- Köfte
- Hazır gıda ürünleri
- Atıştırmalık ve tahıl ürünleri
- Bitkisel dilimlenmiş et ve sürme
- Ekstrüzyon
- Barlar
- Spor beslenmesi
- Temiz etiket emülsifikatörü